Babysimulator kurser

Mange unge har en drøm om at få et barn, men ved ikke rigtigt hvad det vil sige at have ansvar for en baby.

På et babysimulator kursus kan den unge eller evt et ungt par, prøve hvad det vil sige under virkelighedsnære forhold med en babydukke der er meget virkelighedstro. Man kan prøve at passe en "baby", som kræver omsorg og kærlighed dag og nat. Som en rigtig baby skal denne baby have mad, skiftet ble, trøstes og pusles om, leges med og stimuleres. Bagefter kan man så, via en dataoverførsel fra "baby" til en computer se om baby er blevet passet og ud fra dette vejlede "forældrene".

Målet med kurset er ikke at skræmme de unge fra at få en baby, men at give dem et realistisk billede af hvad det vil sige at have ansvaret for et barn og derfor et grundlag for at overveje om de eventuelt ønsker at være forældre.

Kurset strækker sig over tre uger hvor de forskellige områder som stimulering af baby, omsorg for baby og pasing i det hele taget tages op. Hvad vil det sige at have et forældreansvar - hvad indebærer det osv ?

Alle eleverne på STU-fredericia tilbydes et babysimulator kursus hvis de ønsker det, men andre unge der kan have glæde af kurset, kan også deltage mod en kursusafgift - ring og hør nærmere om hvornår næste kursusforløb starter.